vendela: i just laugh

kom hem vid halv två idag, nu sitter jag och ser samma film för tredje gången på raken i brist på annat. men nu ska jag masa mig vidare till köket där jag ska laga mat. ikväll blir det bio, bridesmaides.

vendela:

hejhej, fick läxa idag igen. borde egentligen kanske sitta med den nu men orkar inte. hade världens jobbigaste dag idag. slutade klockan fyra och hade bara lektioner. men som tur var hann man med en snabbis på stan och där fyllde jag magen med subwaykaka! nu ska jag snart iväg igen, har match med sörböle i skellefteåhamn.

vendela: i wanna die in your arms

hejhej.
här har ni inte sett den bästa uppdateringen och bättre kommer det knappast bli. skolan har börjat, natur är det som gäller vilket betyder att fritid finns i drömmarna. första riktiga dagen och redan en läxa på halsen. toppen!

linnea: min helg

har ju inte skrivit på länge förutom förra inlägget. men i lördags hade jag en trevlig kvväll. var med zandelie och sedan kom mimmi och tim och vi gick på bio. trevligt trevligt. jag och zandelie drog även på max och träffade adam och hans vänner =)
men nu ska jag se lite tv sen sova och ladda för en ny dag imorgon. PUSS!!


linnea: first day

hej! idag var första dagen på balder, barn och fritidsprogrammet. min katt har fått nått i magen så han mår dåligt.. tycker så synd om honom, måste mysa extra mycket nu.
hoppas nästa dag blir bra som denna dag! :)

vendela: jag kommer alltid älska dej




¨




vendela: you were the only thing that matters to me


vendela: fishes

imorse när jag vaknade kom jag på att jag ville ha fiskar så detta blev dagens inköp:

två små söta fiskar, som för övrigt heter dobby och albus.♥


vendela: its over


att sommaren snart är slut gör mig bara deprimerad och att skolan snart börjar om gör det inte bättre.
det känns som att jag nyss satt i skolavslutningsbänken och grät floder, kan inte fatta att två månader gått så snabbt. inte blir det bättre av att det mesta som jag planerat att göra fortfarande är ogjort. drabbas snart av panik...


linnea: my sweet baby







OZZY PETTERSSON HAR ANLÄNT TILL HUSET!

linnea: i didn´t work, right?

jag skulle lägga in bilder på datorn, men kameran dog för batteriet är slut..
sen måste jag leta reda på min katt nu, han har sprungit bort.. bra koll jag har! men skriver senare puss!


vendela: the boy who lived come to die

idag var jag och ebba och såg sista harry potter och eftersom vi är en aning nördiga så valde vi att klä ut oss. men vi insåg att vi nog skulle skämma ut oss en aning om vi for dit så, därför bytte vi om innan vi gav oss iväg.
så här såg vi ut iaf:

vendela:


vendela: HP

nu ska jag läsa harry potter i väntan på att linnea kommer!!

vendela: I'll be waiting my hole life for someone like you

imorgon far min familj till stugan men jag stannar hemma och får sällskap av linnea.
vi får se vad vi ska göra, men det blir nog bra.
ikväll har jag hunnit med att göra massa olika saker. har bland annat varit med hanna, mimmi och linnea som för övrigt var väldigt längesen! kul var det.

linnea: sugen på att blogga?!?

Läskigt nog är jag grymt sugen på att blogga men jag vet varken om vad eller varför.. jag har inga bilder och om jag hade så skulle de bara bli mobilbilder för jag sitter nästan bara vid mobilen.  men nu måste jag sova annars får jag mig inte upp:$ godnatt!

linnea: mydaayyy

Idag har jag varit riktigt duktig enligt mig själv. Först jobbade jag, då jag kom hem låg jag och pratade med vendela ett tag sen bestämde jag mig för att knåpa ihop en sak jag inte kan skriva om eftersom jag sett att mimmi varit inne här en gång och hon får ingenting veta! Efter det drog jag och min syrra oss till köket och bakade.. nu ligger jag i sängen och ska sova så jag orkar med sista dagen på jobbet. Bilden är tagen i Sundsvall som för övrigt var riktigt roligt! Ha en bra dag imorgon:)

vendela: rightnow


tjejsnack

vendela:

imorgon ska jag träffa linnea! är sjukt glad för tillfället för det var längesen jag träffade henne. sen kanske jag ska till micke och se en kattunge!! galet sött. ¨ja det var allt jag hade att skriva, hejss


linnea: oh no!

Har längtat hela dagen till kvällen för att jag skulle vara med vendela.. men då somnade jag .. skit.... blir att gå och lägga sig ist! Godnatt:)

linnea: it will never be the same again


hej, jag har nyss kommit hem från jobbet. tog mig en skål med kräm. funderar på att gå och lägga mig nu.. haha ! men jag ska läsa lite bok nu sen kommer väl mamma och pappa hem på ett tag !
hADE BRA!

vendela: photoshop

denna bild är min första som jag redigerat i photoshop. typ det första bilden som jag redigerat överhuvudtaget faktistkt...

vendela: stuck

sitter i en bil i norsjö. feel this way
somebody save me?????
nen sak till, vill tacka min söta lilla brorsa för jag får låna datorn♥
och måste bara säga att tröjan jag har på mig har jag fått av världens bästa♥

vendela: pannkakskalas

jag och ebba klarade nyss ut harry potter 4, (tv-spel) detta firade vi med pannkakskalas!

vendela:


vendela:

fick en liten ångestattack för ett tag sedan, att sommarlovet snart är slut och jag inte hunnit göra något av det jag planerat. som grädden på moset får jag nu veta att linnea sommarjobbar igen!! jag blir galen, när ska jag få tid att umgås med min älskling:(
för min del är arbetet over for this summer. idag gjorde jag bort sista arbetsdagen. sköönt!

RSS 2.0