L: hannis och annis

kolla vad gulligt jag skrev i min dagbok som jag var tvungen skriva när jag var i kanarieöarna för flera år sen. Men på tal om ennst så är jag hos Hanna nu med hon och Anna:) vi ska se idol. Hejdå:)

vendela: suddenly its fun again

igår efter skolan träffade jag karro på stan, vi åt på subway och sedan for vi och tränade. efter det for jag vidare till alice och tillbringade natten där. vi såg bla. zorro, har aldrig sett den förr. men jag tyckte att den var bra. såklart grät jag...

idag på idrotten hade vi orientering. minns förra gången vi skulle orientera, det var natt orienteringen med kanalskolan. ojojoj säger jag bara. jag och mimmi var alltså radarparet som skulle ut i skogen, med en hel (det var vad vi då trodde) ficklampa. tror ni inte att mitt ute i ingenstans slutar den att fungera. kolsvart och mörkrädda som vi är fick vi panik gallskrek och sprang allt vad vi kunde rakt ner i en myr... men idag gick det trots allt bättre.
älskarälskarälskar dej♥

vendela: jag saknar dej.

är hemma från träningen. läxan är avklarad och nu ska jag äta middag. vad som händer under kvällen återstår att se, men jag kan garantera att den inte är fylld med läxor i alla fall!!
du gjorde min sommar till en underbar sommar.

L: dags å sätta igång


vendela: when everything feels great

det är inte ofta, men idag är det en sådan där dag då jag varit så himla glad hela tiden. och finns det något bättre sätt som man kan avsluta den än då man kommer hem från träningen och sedan hittar man kinamat i kylen. det är lycka♥
grillexpeterna:

vendela:new

fick sluta tidigare idag så for hem kring tre. ska läsa världens drygaste bok med svenskan.  ska iaf snart på träning och "löpa ut" dvs springa max allt man kan. funderar på att få en akutmagsjuka eller något...

vendela: home again

igår kom jag hem kring ett sen gick jag och lade mig direkt. på busssen påvägen hem gjorde alice en vacker frisyr på mig.
en match spelade vi lika och en förlorade vi. finns inte så mycket mer att säga hade en grym helg och jag önskar ni hade detsamma! har shoppat också, vad får ni se sen. nu ska jag vidare mot skolan.

L: SKA SE FILM!


L: står jag här med tomma händer


har just duschat och sett gustafsson 3 trappot.   NU: TIME OUT!

L: when everything feels..bad

har absolut ingenting att göra..men snart börjar allt bra på tv så kanske ska passa på att duscha undertiden:)

L: sleep tight

hejsan. Jag kom just hem från ahmed:) nu ska jag faktiskt lägga mig och sova tror jag!

L: could you make it on your own?

om ca 2 timmar spelar vendela sin första match där nere :) vi önskar henne lycka till! hon har hunnit varit på stan och handlat för 800 kronor. håller tummarna att hon kommer hem med någonting till mig, men det tror jag inte på haha :D !



L: what a surprise


L: hoppas

gjorde en snabb design.. tog den från vår gamla :$ hihi. men jag orkade inte med den tråkiga.. så hoppas inte venkan hatar mig nu. nej just de, hon älskar mig ju vad jag än gör så (L)(L) :$
inte så speciell men vi hittar kanske på en ny snart när hon kommit hem från stockholm tillexempel ! :D

L: for all we know

eftersom vendela dragit till stockholm så känner jag att jag måste uppdatera mer.. jag har haft en mycket trevlig kväll. mitt sällskap har just farit hem och här sitter jag alldeles ensam med basen på 100 %. hoppas ni också haft en trevlig kväll!

ber om ursäkt för den suddiga bilden... eller nå!

vendela: off to stockholm

idag hade jag en lektion, spanska. sedan for jag hem för klockan kvart i tolv går bussen till stockholm. vi ska möta hammarby och aik. tror det är första gången jag vet vad lagen heter. hur som helst. jag blir borta hela helgen och kommer hem vid två på söndag kväll så...tagga skola på måndag! puss

L: off to school


L: my arms are wide open

idag så var vi på en må-bra-dag som bara var under eftermiddagen. det funkade, jag hade då roligt hah! efter skolan så såg jag film och pluggade. och nu funderar jag på om jag ska se en film eller om jag ska lägga mig och sova.. lutar mot:


a walk to remember




eller:
the notebook


L: kan man inte placera varenda emo på en obebodd ö

heej! idag fick jag en sak jag beställt från en hemsida. jag ska gå och borsta tänderna och sedan vänta på att mamma ska komma hem, vilket är ett tag kvar... jag tror jag ska göra en tidig kväll ikväll!
 

vendela: with you i can walk a thousand miles

helgen har varit toppen. har inte haft mycket tid över för bloggning och dator och dessutom har inte mitt internet fungerat särskilt bra. första dagen i skolan och man är redan less talar ju för sitt. det känns som vi aldrig haft såhär mycket läxor och dessutom har jag en huvudvärk som inte gör det bättre. nu ska jag ta en kaka och sedan sätta mig in i pluggandet. överst på listan står engelskaläxan: se fiiilm!

L: påväg hem från umeå med mickan!


vendela: take me to the sun

efter träningen for jag till linnea och sedan drog vi vidare till hanna. det var mysigt, längesen man träffat dom tjejorna. för övrigt vill jag fara utomlands NU!! bada, sola, surfa, dyka, ta mig till en strand!! är sjukt less på regnet och att man måste ha dunjacka för att inte frysa på kvällarna..
en biljett hit skulle jag inte tacka nej till!!!

L - veenkisss!

snart kommer venkan hit. då hennes träning slutar. saknar henne like crasy. HEJDå puss


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

vendela: miss you like crazy

jag saknarsaknarsaknarsaknarsaknar dej!!!
min bästa vän♥

vendela: everything feels okey with icecream

har inte använt datorn på hur länge som helst. sitter bara och väntar på att vi ska få en från skolan snart, sedan kommer det bli massa uppdateringar!  i söndags hade vi tjejkväll med några tjejer i klassen hos alice, vi såg idol. trevligt var det
alice bilder
nu ska jag plugga och äta kladdkaka!

L: what to do, what to do


JAG HAR ABSOLUT INGENTING ATT GÖRA..!

L: tvpucken !

hej. jag och min syster sitter och ser på tvpucken. västerbotten - Stockholm röd. västerbotten leder med 2-0. Efter detta ska jag göra mig klar sen fara på sebbes fotbollsmatch, sen vidare mot min morbror och fora honom. hoppas ni får en trevlig kväll. vi hörs, kram!

vendela: its your day today

jag beundrar människor som kan vara glada fast det är höst, trots att det är kallt och även att livet känns trist. att dom kan sprida ett leende ändå, gör en själv så mycket gladare. hursom helst slutade jag skolan fyra idag, vilket jag gör alla dagar. men nu ska vi inte prata om mitt plugg, så därför säger jag, hoppas ni får en bra kväll för det kommer jag att ha


L; shit...

               
Hej!
jag bestämde igår kväll att jag skulle stiga upp kvart i 8, men ändå ställde jag klockan på kvart i 7. så jag vaknade då och steg upp, så nu har jag ju mycket tid över. så nu gör jag min engelska läxa. men jag ska fortsätta med det nu, vi höra kram!

linnea-skolan

Rolig dag på skolan idag!

RSS 2.0