vendela: ingen skola imorn(Y)

imorgon blir det ingen skola för mig, wiho. deet är länsträff och jag får äntligen träffa alla fina brudar igen, som jag saknat er. känns som att det här lägret inte kan komma mer lämpligt. dessutom är det på en onsdag, min hatdag på skolan. fast det klart, jag kommer sakna min harpis♥
har tyvärr ingen bild på er så jag visar mina fina vänner jossan och alice istället.

vendela: jag + du = föralltid

minns du när vi tog det här kortet och jag sa att jag älskade alla saker på bilden? men vet du en sak? nu äter jag inte godis längre och drickan är jag inte heller så förtjust i. man byter åsikter. jag byter åsikter. väldigt ofta. men dig kommer jag ALLTID att älska. du kommer alltid att stå högst upp i min kontaktlista. du kommer alltid att vara min bästavän. dig kommer jag ALDRIG att ändra min uppfattning om. och vad är min uppfattning? simpelt och enkelt, du är bäst.

vendela: halloween mask

jag inser nu att jag glömt att visa min halloween mask.
och sällskapet
och kläderna
och kärleken

vendela: 5 anledningar till varför du inte ska gå natur.

anledningar till varför du inte ska gå natur:
1. det är låååånga dagar.
2. så fort man inte får A som betyg blir alla besvikna
3. man blir tönt stämplad före man hinner säga tjing.
4.  man har matte varje dag med turbo hastighet på genomgångar och kapitel.
5. efter några veckor anses du inte bara som en tönt utan du börjar även BETE dig som en.
ex.
för några veckor sedan var jag och några klasskompisar på dallas. det var en kille som tog vanlig fanta i botten av sitt glas och sedan hällde han coca cola light över. då blir det såhär:

(har en riktig bild men hittade den inte)

då säger jag "shit vad coolt att det kan bli sådär!" då är det någon som säger "ja men det är ju för att cocacola lighten har lägre densitet än fanta så den lägger sig ovanpå"
_________________________________________________________________________________________

ett annat exempel är nu idag då vi hade teori om kroppen då sa han som höll i det hela ungefär nåt sånt här "när jag spänner min arm såhär fram och tillbaka kommer jag tillslut att bli varm"
alice kommentar "rörelse energi utvecklas till värme energi"
jag "genom ett arbete"
asso seriöst???? hur lite liv får man ha-.-

nu är det ju inte så att alla blir såhär. och ta det hela inte så seriöst heller. är spy less på skolan för tillfället. natur är en bra linje. tänk bara på vad man kan bli senare!
nu måste jag nästan komplettera upp med en listan på vad som är bra med att gå natur.

vendela: when everything feels hopeless, then look on the bright side.

okej, allting har en happier sida. det gäller bara att finna den. så idag är det tillexempel att....jag har sovmorgon. börjar visserligen tio så vet inte om det är nåt att skryta med..men ändå. det betyder att alldeles strax ska jag bege mig mot skolan. det är snö ute, ja det har ni säkert märkt. och den har inte smält bort heller. jag har ju sagt att jag hatar snö, men vid jul är det ändå helt okej. och hur ska jag kunna trixa i backen med brädan utan snö?
en allt annat än okej bild. men såhär ser jag ut idag.

vendela: im dreaming about a place away from here

"idag skrev jag ner alltihopa, varenda liten detalj. men när jag läste det blev jag rädd, rädd att någon skulle se vad som stod och jag blev rädd för mig själv. så jag gick ut och brände upp papperet. jag blandade det med löven och nu är det bara aska kvar, ingen kommer att kunna hitta det"


tack ida för att du alltid ställer upp för mig. det spelar ingen roll om det var ett år sedan vi hördes eller en vecka. till dig kan jag alltid komma med mina problem och du hjälper mig alltid.


vendela: everything that can make you happy is worth it


när jag kom hem från skolan var jag deppad och hade bara tänkt slå på emo musik på spotify och tycka synd om mig själv, men då såg jag av en slump ett band med fem snygga killar. såklart var jag tvungen att klicka och lyssna. och dom var inte bara snygga, dom var bra också! gissa om det känns som ödet.

L: jag är så leeeeeess

tar tillbaka allt snällt jag sagt till dig. ALLT. hejdå

Linnea: when hugs can make you happier then anything else



högt på min önskelista i år står en kram från dig då du säger att du älskar mig!

linnea: for me, you will always be my best friend.

Jag tror på ödet. jag tror att det man gör har en mening. kanske inte exakt allt man gör men det mesta i alla fall. därför tror jag att det var menat att vi skulle finna varandra och bli vänner. för mig är det obeskrivligt att en så fin människa ville träffa mig. var tänkt till mig. som jag fick spendera en massa tid och roligheter med, men sen? vad hände sen?
jag vill inte att det här ska vara slutet för oss. jag litar fortfarande på dig och vill att det ska bli som förr. varje kväll tänker jag på hur kul vi hade och saknar varenda stund och ångrar att jag inte njöt mer under tiden det varade. jag vill ha dig som jag hade dig förrut!!!

JAG ÄLSKAR DIG VÄNNEN och det hoppas jag du vet hur lite jag än påminner dig om det. jag hoppas och ber att allt ska bli som det var som förr!

vendela: styr boys

nu ska vi snart bege oss ut. det är jag, jessica och karro. önska oss lycka till med raggandet.!!

jessica ville inte vara med.

vendela: julbak





detta blev det att jag gjorde idag. nu ska det avsmakas, gottt!!!


vendela: two letters for you: FU

ville bara passsa på att välkommna berit till stan. höll seriöst inte på att ta mig ut genom dörren, först trodde jag att den var låst sen insåg jag att det var blåsten som stängde mig inne. berit har låst in mig!!
sen förstörde hon mina planer för dagen också, jag skulle ju ut och rida. (rida en häst, för er som misstolkar lätt) men tack vare henne så blir det inget. så tack för att du kom så lägligt, verkligen jättetrevligt......

(och för er som inte vet är berit en storm) och ärligt visste inte jag vad det var förrän en halvtimma sen.


this is for u and u and u and u

vendela: jag brukar spruta din parfym på min kudde bara för att få känna din doft.

godmorgon!
inatt vaknade jag av att jag pratade i sömnen. det gjorde de övriga i min familj också eftersom jag skrek. ni vet hur det kan vara då man hör sin egen röst, både i drömmen och utanför den, som nåt avlägset längre bort? så var det för mig.
hade inget mer att berätta.
jag hoppas ni får en bra dag! puss


vendela: fall asleep in my arms

idag hade vi bad på idrotten, vi livräddade och lärde oss att använda livboj. vi spelade vattenbasket och sprang på mattan. efteråt stannade ganska många kvar, vi hoppade, bubblade och var på den där nya stora grejen, som är som en hinderbana. min klass är verkligen grym!!! efteråt cyklade jag hem med natasja. då kom det en surtant och sa åt oss att inte cykla i bredd. sköt dig själv????

nu har jag ätit middag och senare ikväll ska jag vara med ebba. vad vi ska göra återstår att se.

bilder från ifjol. minns ni hur mycket snö det var?tack och lov är det inte lika mycket nu.

vendela: wishtrustbelive

nu har jag bestämt vad mitt barn ska heta, om det nu skulle vara så att jag orkar krysta fram något. det engelska ordet för flod kommer vara hans namn, alltså river. fattar ni hur sött det är??
>nu ska jag äta en sen middag, mums.

vendela: jag kan lyssna på dig i repeat hur många gånger som helst.

just nu håller jag på med en banan och hallon cheesecake. hur den blir återstår att se då det är eget recept. dessutom använder jag kvarg istället för philadelphiaost då jag inte tycker om det (fick magsjuka efter att jag ätit det) när den är avsmakad ska jag bege mig in till stan där jag ska möta upp karro för att sedan fara och tillbringa ännu en kväll på edda.

vendela:edda



igår var jag och badade på eddahallen med alice. jag tycker det är så skönt att bada, det är nästan det bästa som finns. att man har sällskap av henne är inte fel det heller. det blev 80 längder och dessutom gjorde jag både bakåt och framåtvolt. för första gången någonsin!

vendela: jag visste inte att det kunde ta så ont att sakna någon

för ungefär ett halvår sedan gick jag ut nian, min klass var kanske inte den bästa, men sanningen är att jag saknar den. jag saknar att vi alltid var så oseriösa, att vi alltid skrattade och att vi alltid retade varandra. man var inte jättebra vän med alla, men det är något som man vänt sig att leva med. man kan inte vara omtyckt av alla, så är det bara. men av de jag var med, saknar jag varenda en. 

vendela:lan

yoyoyoyo, sitter med nattepatte och ska gama lite boxhead just nu, level 15 kör vi ifrån, niice. vi är som pansarvagnar och krossar allt som står i våran väg. på med hörselskydden,det kommer höras.

vendela: maybe the truth will help.

för några veckor sedan kom den första snön i boliden, idag var det dags här i stan. om det ens kan räknas som snö? det syntes ju knappt och kvar är det inte. tack och lov.
för att ta vara på vinterstämmningen och peppa med lite jul (för det är ju trots allt inte länge kvar till första advent) bakade jag och frida knäck och mjukpepparkaka och såklart det viktigaste, julmusten. inte helt fel!

L: jag och fias nattsnack :*

vi ska vara vakna till klockan 3. hon ska få känna på hur det är att vara jag en vanlig dag, då kaske hon slutar klaga hihi :*
firren, jag älskar dig <3


vendela: du är den rätta för mig

kvällen har tillbringats i burträsk med världens bästa alice och massa andra människor. har dansat (som jag förövrigt aldrig kunnat och aldrig kommer att kunna lära mig) skrattat och haft det trevligt. klockan ett tog jag bussen hem. detta hade kunnat bli min sista färd någonsin då bussen fick sladd och höll på att köra ner i diket. men jag ligger nu här  i sängen med livet i behåll.

bevis på att jag varit leo, status.

L: KÄLLLARRRBARNNN JAAAAO

härmed förklarar jag mig själv källarbarn! lever just nu i korgar med kläder men det är ett senare problem. snart ska jag lägga mig och sova första natten i mitt nyyyaaaa rummm!! :D :D :D :D

denna bild visar min glädje att äntligen vara källarbarnrnrnrn :D :D

vendela. hit me with your best shut

HAHAHAHAHHAAHAHHAHAA DÖR

vendela: trust me. marcus is a fool

för några dagar sedan var jag på friskvårds med frida och körde boxerseize. det var riktigt roligt och dessutom jobigt. hade träningsverk både igår och iförrgår.
nu har jag svenska, det är redovisning om biblen och sånt där. kul

våran klass i etttan.

L: LISAGREEN


GLÖMDE SKRIVA ATT JAG IDAG HADE EN UNDERBAR DAG PÅ SKOLAN UNDERTIDEN JAG VAR MED LISA. hon är amazing. fuckin' amaziing!!!!!!

L: when something bad happen we forget the good things


ligger i sängen och halvsover. så sjukt trött.. nu ska jag göra min läxa sen tror jag att jag ska stiga upp så jag inte blir pigg inför natten :D hejdå!

vendela:FOODFOODFOODlovelovelOve

nu är jag hemma. hade huuur trevligt som helst, pratade, skrattade och tävlade, hihi. och åt glass såklart!!! körde både bil dit och hem. börjar bli lite vanare nu. när jag kom hem gick jag direkt ner i frysen för att kolla om vi hade wok, hur glad blev jag inte då jag såg påsen ligga där. det med nudlar, japansk soya och sötsur sås , godare mat finns inte!!!


vendela: hejhejhej hejdå

ni vet när man alltid går och tänker på saker som man gjort? när man tänker att man skulle gjort någonting annorlunda? grejen är ju den att det som vi gjort går inte att ändra på, hur gärna vi än vill. det är bara att leva med det. det är hårt, men så är livet. att gå och grubbla över något som man inte kan ändra på är ingen mening. det är bara leva vidare.

NU: mot edda och tugga längder med VÄRLDENS BÄStA FLICKA♥`(som jag förövrigt förlovat mig med) hihi.

vendela: all i need is a timemachine.

jag såg en film för ett tag sen där dom sa "när du nått botten kan det bara gå uppåt" därför förväntar jag mig bara att det ska gå en väg-uppåt.
jag vill bara passa på och tacka alla mina fina vänner och min familj som alltid ställer upp. ni betyder allt för mig♥

L: gissa vad jag har gjort;)


L: påväg hem från stan med mamma!


L: bilden tagen för någon dag sen med mimmi och oscar:)

min dag började rätt bra men sen gick det väl nerför. Hoppas kvällen och natten med mimmi blir kul hihi:$

vendela:BLOGGPAUS

som ni ser tar jag en bloggpaus på obestämd tid. först och främst måste jag få ordning på mitt liv igen.
och till er som säger att tårar kan ta slut. det är fel.

L: one picture, and everthing will be changed


L: life is like a road, it doesn't always go straight ahead

ligger i min säng och önskar att killen som ligger i samma säng som jag själv.....inte vore...en katt..:) men nu ska jag sova med ozzy bozzy som sällskap. Blir en speciell natt eftersom det är första gången på 3 veckor som han sover med mig. Godnatt:)

Linnea: UMEÅ!

hej sitter i en lägenhet i umeå för tillfället, i min systers. jag har varit på stan idag med min mamma sen for vi hem till emelie och åt med pappa! =)
jag ska hem om någon timme. men jag lär vara tillbaka här om någon vecka. ha det bra, hejdå!

vendela: let me guide you


jag har just kommit hem från en promenad och nu ska jag packa klart det sista för idag vid tre/halvfyra tar jag bussen till kåge. kvällen kommer att spenderas med karro, moa och lovisa och imorgon vaknar jag upp med karro, hihi. det blir alltså ingen mer uppdatering för mig, så ni får lov att klara er ett tag, pussochkram


vendela: volymmaster


har provat volymmaster för första gången och helt ärligt är jag IN LOVE. måste skaffa en egen (fick låna denna av Ebba). nu har jag iallafall något att skriva upp på önskelistan!

vendela&linnea: RESULTATET

min finaste vän.

vendela: min bästavän...

...Står just nu i duschen. Jag ligger i sängen med hennes mobilen som jag förödvrigt är kass att skriva med. Har aldrig förstått mig på touchmobiler. När hon är klart ska jag locka hennes går. Något som jag iallafall vet hur man gör.

linnea&vendela

nu är vi hemma från promenixen och sitter just nu och trycker i oss massor av fika. De kalorier som vi just förbränt kommer snart att sitta på sin rätta plats igen. Men vad gör det????

L: when days goes to months and months goes to years and I still havn't got you back..

Hej! Just gjort mig klart för att gå ut och gå med hanna och vendela som vendela skrev. Det ser ut att vara skönt ute så man ska väl passa på..det händer ju inte så ofta att jag är ute och prompar.. ha en bra dag. Hejdå!

vendela: we can run until we die but we cant hide forever

hej finisar
nu ska jag ut och gå, det kan behövas då träningen för övrigt är obefintlig. får två fina personer med mig, oslagbart.

vendela: we can run until we die but we cant hide forever

hej finisar
nu ska jag ut och gå, det kan behövas då träningen för övrigt är obefintlig. får två fina personer med mig, oslagbart.

vendela: I'm to slow for you

trots att jag kom näst sist, inte gjorde en enda strike (då speciellt anna bara satte varenda en) och ramlade flera gånger innan jag ens hunnit slänga iväg klotet hade jag en grymt rolig kväll!
nu ska jag sova, så godnatt allesammans
från och med imorgon börjar mitt nyttigare liv, dvs inget ^sånt där. vi får se hur länge jag klarar mig, en dag är mitt mål iaf, där ser ni hur högt ribban ligger.

RSS 2.0