L: bowling

kom just hem från bowlingen med hanna, vendela och anna. jag kom fyra, hihi. kvällen var riktigt trevlig men nu ska jag slå på en film. en flännfilm !!! för flännfilmer är trots allt bäst av allt.

vendela: bowling

nu sitter jag framför en dator som knappt fungerar och dampar. snart ska jag och bowla med några brudar. super!


vendela: staan

nu bär det in mot stan för att möta karro som kommer med bussen sedan ska vi shoppashoppashoppa. hoppas ni får en bra dag!

L: friends

Ikväll har jag umgåts med mina två vänner mimmi och sandra. Träffade oscar en stund och skapat en nu sjö i sandra hus. Utan dom två hade jag inte klarat av kvällen, då hade jag varit död just nu. Nu ska jag se film med dom två och sova sen kanske. Vill bara att den här dagen ska ta slut...!

L: underbar kväll

Ska ta livet av mig själv. Här och nu. Lika bra.

vendela: eyecolor

ingen av dom här färgerna är min riktiga ögonfärg men jag tyckte det skulle vara roligt att se hur det såg ut. man blir verkligen olik sig!

vendela: back home again

det betyder att jag överlevde körningen! denna gång blev det inte ett enda motorstopp. däremot hatar jag när man ska köra ut från en liten väg till en större där det är mycket högre fart och massa bilar...

vendela: i drove all night to get to you

vaknade klockan tolv (nytid) och sedan for jag ut och sprang. nu har jag duschat och ska ut och övningsköra. wish me luck.
igår lärde jag mig att dansa bugg, om ni inte gjort det så måste ni prova. sjukt kul!

vendela: partyyy

sitter nu och taggar för mig själv med massor av musik. klockan halv sju är det dags, då blir det faijitas, måste göra klart det sista. puss
jag hatar människor som sprider falska rykten, men jag hatar ännu mer de som säger att de också hatar det men sedan gör det själv.

vendela: halloween

vet inte riktigt om halloween är idag eller igår??
igår firade iallafall jag den med Marcus, Alice, Sebbe, Fritz och Emil. Vi klädde ut oss och för första och förmodligen sista gången i mitt liv gick jag bus eller godis. Det blev en riktigt hit och när vi var klara hade vi gjort ett bus och fått massor av godis. Resten av kvällen pratade vi, gjorde ett besök på max, såg film, spelade mario kart och dator, gick upp på marcus vind och körde anden i glaset samt pratade ännu mera. Efter ungefär två timmars sömn är jag hemma med alice, nu ska jag duscha och städa lite, ikväll väntas gäster.
Ha de bra!

L: loov!

inledde lovet med att gå en runda på stan med mamma och köpte faktiskt de på bilden. Nu sitter jag i ammehs bil med han och hans pappa. Ha en trevlig kväll! :)

vendela: perfect moments are kept in our memories


L: läxa

en läxa gjord. dags att börja på nästa..
skrev om mimmi på engelskan, världens bästa mimsan!

L: hitta nemo

hej, sitter och gör läxa så jag slipper göra det på lovet som närmar sig med stormsteg.  medans ser jag hitta nemo! nu ska jag hämta glass sen fortsätta hejdå! hoppas ni har det bra allesammans.

vendela: waynes

nu ska jag bara fixa mig och sedan bege mig in till stan där jag ska fika med några brudar. topp
har börjar nördat words with friends på facebook eftersom jag inte har wordfued i mobilen. så möt mig där, kan garantera att ni vinner.
så jävulskt fejkat, men så här skulle jag iaf se ut med brunt hår. något som jag funderat på.
ska jag eller ska jag inte???

vendela: with the girls

sitter med datorn på skolan med natasja, sofia och alice. hemskt vad man kommer bli datanörd alltså...idag har vi fotbollsteori sista lektionen, har lust att spy. aja, nu är det matte som gäller. hejs

vendela: computers

IDAG FICK VI VÅRA EFTERLÄNGTADE DATORER!!! och jag vet att jag tjatar men det är stort för mig. det är nämligen min första egna dator. och ja det är efterbliviet. men så är det.
nu ska jag bara fixa några saker och sen vidare till harpis och se en film. topp
detta skulle jag inte tacka neej till!

L: when there's love you give

bilderna är tagna av www.hannama.devote.se... jag känner mig som på sånt här humör idag för i helgen har min kära syster varit hemma. Världens bästa mamma har varit så snäll så! Min älskade pojkvän har varit här hemma hos mig. Fredagen spenderades med ett par toppen härliga brudar, bland annat världens bästa vendela och sötnosen frida. Min bästa vän mimmi har hälsat på och vi har sett den bästa serien någonsin, nämligen oth! Men två minus finns...min allt för gulliga pappa for till turkiet i fredags och min superduper söta kompis fia har till thailand imorgon bitti! Livet leker och jag länktar redan till fia "firren" johansson kommer hem så vi kan busa på som vanligt i klassrummet!

vendela: jag trodde det var omöjligt, men med dig går allt.

har brutal huvudvärk och fryser som en idiot...håller typ på att bli sjuk. ska lägga mig med ett duntäcke och se en film.
något som gör mig otroligt glad just nu: IMORGON SKA VI FÅ VÅRA DATORER!!!!
Life is not measured by the numbers of breaths we take but by the moments that take our breath

vendela: hapiness

hej, ville bara säga att jag hade en toppen kväll igår, hoppas ni hade detsamma!!

vendela: if it doesn't goes right, then go left.


vendela: !!!!!

nu bär det av!!! nås på mobilen

L: Nk

ni förstår inte hur mycket jag älskar nk!! Favorit ämnet i skolan....noooooot!!!! Ska fika med mamma,pappa och min syster som kom hem idag. Pusskram:)

L: fullt upp

livet som linnea pettersson är rätt stressigt just nu. 3 prov i veckan och 1 nästa vecka, men snart är det helg! Jag har endel andra saker att göra också men just nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Har sovmorgon imorgon YEEES!! MEN GODNATT!

vendela: be careful what you say, a girl remembers everything

träningsverken imorse var inte att leka med...jag tog mig iaf till skolan och efteråt for jag till jenny med karro. efter det var det dags för ännu ett träningspass, inte nådiiigt..
ikväll har jag pluggat, klar med allt, finally.

vendela: were the mountains are high and the snow falls i can be myself

imorse ringde väckaren halv sju, som en zoombie stängde jag av den och insåg sedan att jag hade sovmorgon till tio, lyckaa!!! när jag sedan äntligen steg upp satte jag igång tvn och tror ni inte att ulrik munther står med sin gitarr och sjunger boys dont cry♥
efter skolan for jag och karro och gymmade, efteråt kändes benen som gelé så tror ni det var liiite brutalt att cykla hem. nu återstår det att se om jag kommer upp ur sängen imorgon.

otrligt snygga

L: when you feel like giving up

sleep tight, godnatt, buenas noches, bonne nuit, buonanotte, gute nacht :D:D

vendela: en sådan som du borde alla ha

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

vendela: i won't cry over you again

kom just hem från skolan och sitter nu med ett glas oboy och ett tacobröd i handen. ska göra klart bokrecensionen och senare ikväll bär det av till Frida, (vi måste göra en matchanalys med skolan..) så ska se matchen där.
hej kom och skjut mig. världens sämsta bok, ever.

L: KUSMARK

sitter i bilen med pappa påväg till ahmed och ska vara där fram till middagen! Ha en bra dag, det ska jag:-)

vendela: hemma

har varit i umeå i två dagar nu med världens finaste tjejer. vi spelade två matcher och förlorade båda, men det viktigaste är ju att ha kul och det har iallafall jag haft.
saknar er redan!

L: min och ozzys dag

jag och min katt har myst hela dagen. han har aldrig velat busa utan bara legat bredvid mig och sovit, riktigt mysigt. hoppas det kkommer fler sånna hära dagar, det har varit jätteskönt hhah!
så här såg det ut när jag skulle äta




L: when there's nothing more to give

heej. det var riktigt skönt ute!
såg att det finns en app till blogg.se för iPhone.. synd man inte har det då.. iaf nu ska jag nog ställa mig ooch göra någon  frukost/lunch så jag kan ta mig i kragen och städa mitt rum och toan sen..! ha det så bra allesammans


utslagen


L: ut å gå :D


L: ipaaad

Hejsan. Vi har i vår familj haft en iPad ett tag men ingen har orkat ta fram och fixa den men ikväll tog vi tjuren vid hornen och gjorde det. Ikväll blir en hemmakväll för mig men jag hoppas det blir andra bullar imorgon.

idag firar förresten jag och min älskling 1 månad!!!!

L: lights will guide you

hej! jag sitter och pluggar svenskan och tar bilder med katten hehe! ska nu sätta igång musik och bara råplugga så jag kan allt hihi hejdå!

min sötnos

vendela: family


L: today is my lucky day!

for only you

vendela: i can't win

nu håller bloggen på att förfalla igen känner jag, så jag tänkte fylla upp med ett inlägg. har varit och klippt mig idag, känns som att det blev hur kort som helst men är säkert bara som jag tänker på det. sitter och lyssnar på spotify och sedan kommer kapten röd upp. förstår inte hur alla kan tycka dom är så bra? sjjälv tycker jag att alla deras låtar låter likadant... nu måste jag göra min bokrecension, har läst världens drygaste bok med svenskan....

vendela:

nu är alla säkert på hockeyn, eller sitter klistrade framför tvn och hejar, eller som min familj lyssnar på radion. men inte jag, jag ser inte hockey och jag bryr mig inte. jag kom hem från träningen för jättelängesen men har inte orkat duscha. har ett prov imorgon men inte orkat plugga heller. fastnade framför datorn och har kommer jag väl att sitta resten av kvällen. vad jag orkar däremot är att gå och hämta en kaka, så det är precis vad jag ska göra!
HAHAHAH

L: worktime

Mamma ska snart skjutsa mig till isladan där det väntas jobb. Ha en trevlig kväll och håll alla tummar och tår för saik ikväll!:)

RSS 2.0